Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang is op onze school met TSO-medewerkers geregeld. Het bestuur/de school draagt de verantwoordelijkheid, de TSO-medewerkers voeren het in praktische zin uit. 
De overblijf vindt plaats in de aula van onze school. De kinderen gaan eerst gezamenlijk eten en drinken en vervolgens buitenspelen. Bij slecht weer mogen de kinderen binnen gezelschapsspelletjes spelen of knutselen.

Administratie

De admiISY-Logo.pngnistratie van het overblijven werkt via het systeem van "Isy-school". Bij dit systeem koopt u vooraf overblijftegoeden en plant u op de Isy-site in wanneer uw kind/kinderen overblijft/overblijven.
Dit betekent dat u alvast de overblijfbeurten voor uw kind(eren) via Isy kunt inplannen en aankopen. U dient hiervoor uw kind(eren) te registreren in de overblijf module. Een overblijfbeurt kost € 1,65. Per bestelling (ongeacht hoeveel overblijfbeurten u inkoopt) worden er € 0,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Het door u gekochte tegoed gebruikt u om de overblijf beurten van uw kind(eren) te betalen. Kinderen die overblijven zonder dat ze zijn aangemeld, worden door de school alsnog aangemeld waarna u een bericht van Isy ontvangt.

Het is voor de veiligheid van uw kind van belang dat hij/zij op de juiste manier wordt aangemeld. Het zou namelijk kunnen voorkomen dat leerlingen de school verlaten, terwijl ze toch moeten overblijven, maar niet gemist worden omdat ze niet zijn aangemeld.

Heeft u uw kind aangemeld en is het ziek, dan kunt u hem/haar voor 11.30 uur afmelden via Isy. Doet u dat niet, dan wordt het tarief voor die overblijfbeurt toch bij u in rekening gebracht.

Isy kijkt regelmatig of u over voldoende tegoed beschikt om de ingeplande overblijf beurten voor 2 weken te betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u van Isy een automatisch bericht met het advies nieuw tegoed te kopen.

Als u dan geen tegoed bij koopt, ontvangt u weer een bericht wanneer uw tegoed niet voldoende is om de komende week te voldoen. Mocht u dan geen nieuw tegoed kopen, dan waarschuwt Isy u op het moment dat uw overblijftegoed nog maar 1 overblijfbeurt dekt. Tegoed bijkopen gaat via internetbankieren.


Vragen?

Mocht u vragen hebben over het systeem dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Isy School via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 085 - 800 14 14. De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Voor meer uitleg over de overblijf module kunt u de demo film bekijken.

Met alle andere vragen kunt u terecht bij de coördinator tussenschoolse opvang: Linda van Gerven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

© 2021 KBS Burgemeester van Mierloschool - Rijen